NADA-menetelmä psyykkisen vakauttamisen v�lineen� - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Nada-menetelmä psyykkisen vakauttamisen välineenä -koulutus 

15.1.2020

Huom! Koulutus siirtyy myöhempään ajankohtaan keväällä 2020. Uusi päivämäärä vahvistetaan lähiaikoina..

Koulutuksessa käsitellään NADA-menetelmän käyttöä psykologisten ja neurofysiologisten traumateorioiden näkökulmasta. Erityisesti tarkastelun kohteena on NADA-akupunktio polyvagaalisen teorian valossa.

Tutkimusten mukaan NADA -vakauttamisesta on hyötyä myös syömishäiriöiden ja yleistyneen ahdistuksen hoidossa. Myös näiden ongelmien hoitoa käsitellään koulutuspäivässä. 

Yleisesti ottaen voidaan todeta, että tutkimustiedon perusteella NADA-menetelmä yhdistettynä muuhun hoitoon on mielenterveys- ja päihdeonglemien kohdalla evidence based - menetelmä, joka lisää hoidon tuloksellisuutta.


Kohderyhmä

Mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaiset.

Kouluttajat


Pekka Aarninsalo on lääkäri ja psykoterapeutti VET. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista lyhytterapeuttisista menetelmistä. Hän on toiminut ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana ja työnohjaajana 1990-luvun alusta saakka.

Elisa Alakahri on psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti VET. Hän on käyttänyt 90–luvun alkupuolelta lähtien monipuolisesti ratkaisukeskeisiä menetelmiä työssään.

Koulutuksen hinta


290 € (sis.opetuksen ja materiaalit). Koulutusmaksun voi maksaa erissä.

Ilmoittautuminen


Sitovat ilmoittautumiset 31.12.2019 mennessä Nettihaku-linkin kautta.

Koulutus toteutuu, mikäli riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu mukaan. Mikäli vähimmäismäärä ei ole 31.12.2019 mennessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Tiedustelut


Koulutussuunnittelija Mika Pajala, 050 4691 891 tai mika.pajala@rko.fi