- Raudaskylän Kristillinen Opisto

Räppileiri erityislapsille ja -nuorille 24.-26.6.2019

Rap-lyriikan kirjoittamisen, esittämisen ja äänittämisen työpaja


Paikka:

Raudaskylän Kristillinen Opisto, Ylivieska

Kohderyhmä:

Erityislapset ja -nuoret - läheinen ja erityinen yhdessä. Voit osallistua ystävän, läheisen, sisaresi tai avustajan kanssa.
  
Leirillä työskennellään työpajoissa kolmena päivänä, jossa kussakin keskitytään rap-lyriikan eri osa-alueisiin musiikin teorian, käytännön tekemisen ja hauskanpidon kautta. Tavoitteena on, että jokainen saa kirjoittaa itselleen sopivan mittaisen pätkän ohjaajan kanssa. Viimeisenä päivänä harjoitellaan studiotyökalujen käyttöä ja nauhoitetaan kirjoituksista yksi yhteinen kappale. Halukkaat saavat myös harjoitella PA-laitteiston käyttöä ja live-esiintymistä mikin kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
 

Opettaja:

Tommi Torvikoski, rap-muusikko, työpajaohjaaja, erityisopettaja

Tommi Torvikoski (aka Olli PA) on pitänyt rap-lyriikan työpajoja pitkällä kokemuksella jo vuosien ajan. Kohteena ovat olleet erityisesti erityisnuoret ja -lapset. Menetelmät, joilla työpajat toteutetaan ovat eriytettävissä ja osallistumisen tasoja on lukuisia. Tavoitteena on ollut pitää matalan kynnyksen työpajoja, jotka pureutuvat musiikin teoriaan ja käytännön tekemiseen hauskanpidon ja toiminnan kautta. 
 

Hinta:

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 110 euroa, 4-12-vuotiaat 75 euroa. Sisältää ohjelman ja täysihoidon. Mahdollinen henkilökohtainen avustaja -50 % aikuisten kustannuksista.
 

Leirille otetaan enintään 16 leiriläistä.
Ilmoittautuminen 13.5.2019 mennessä nettihaku-linkin kautta.
 
 
Lisätietoja puh. 044 772 7055 tai 044 676 1469, sähköpostitse vankkuri@rko.fi