TOKARI - Toisen asteen opintoihin valmistava linja - Raudaskylän Kristillinen Opisto

TOKARI - Toisen asteen opintoihin valmistava linja

Tokari - Toisen asteen opintoihin valmistava linja on yhden lukuvuoden mittainen kansanopistolinja, jolla voit parantaa taitojasi ja arvosanojasi peruskoulun jälkeisiä opintoja ajatellen. Linjan suorittamisesta saa todistuksen ja 6 lisäpistettä haettaessa toisen asteen ammatilliseen koulutukseen.

Linja on tarkoitettu nuorille aikuisille, jotka kaipaavat lisätukea opiskeluun, ammatinvalintaan ja elämänhallintaan. Tokari-linjalla opiskelu sisältää peruskouluaineita. Päättötodistuksen arvosanoja on mahdollista korottaa. Lisäksi harjoitellaan monenlaisia opiskelussa ja työelämässä tarvittavia taitoja. Opiskelu- ja työelämätaitojen lisäksi linjan opiskelu sisältää omaa elämänhallintaa tukevia sisältöjä ja arjen taitojen harjoittelua.

Opiskelu linjalla ja asuminen opiskelija-asuntolassa ovat maksuttomia, jos opintosi etenevät sinulle tehdyn henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Opinnot alkavat syyskuussa 2018 ja päättyvät toukokuussa 2019. Opiskelu on päätoimista päiväopiskelua. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen.

Haku

Koulutukseen haetaan sivun oikeassa reunassa olevan nettihaku-linkin kautta 26.8.2018 mennessä. Opiskelijat linjalle valitaan haastattelun perusteella.

Lisätietoja

Lehtori Päivi Peltoniemi
p. 050 4095 755 tai paivi.peltoniemi@rko.fi
 
Apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi
p. 050 4400 048 tai sari.ahola-korpi@rko.fi