Aikuisten perusopetus | Apop - Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Apop - Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi!

Koulut kesken, numerot nurinpäin? Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi saada peruskouluopinnot päätökseen tai korottaa kouluarvosanojasi.

Voit tulla aikuisten peruskouluun omilla tavoitteillasi

Aikuisten perusopetuksessa voi suorittaa peruskoulun oppimäärän ja saada peruskoulun päättötodistuksen henkilökohtaisesti laaditun opintosuunnitelman mukaan.

Aikuisten perusopetuksessa voi myös kerrata yksittäisiä oppiaineita, esimerkiksi kieliä. Myös yksittäisten aineitten arvosanaa voi korottaa. Tietojen ja taitojen kertaaminen on hyödyllistä myös jatko-opintojen kannalta. Esimerkiksi valmentautuminen iltalukion opintoihin käy hyvin aikuisten perusopetuksen kautta.
 
Aikuisten perusopetuksessa voi myös opiskella harrastuksena ja oppimisen ilosta. 
 

Myös maahanmuuttajille!

Maahanmuuttaja - aikuisten perusopetuksen opinnot ovat mahdollisia myös sinulle. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi tai ruotsi, opintoihisi kuuluu suomi toisena kielenä –opintoja. 

Aikuisten perusopetuksessa voi myös opiskella harrastuksena ja oppimisen ilosta.

Mitä APOP sinulle maksaa?

Opetus on kaikille maksutonta.

Henkilökohtainen suunnitelma

Aikuisten perusopetuksessa jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma siitä, mitä opinnot sisältävät ja miten ne etenevät. Henkilökohtaisessa suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmat opinnot, tämänhetkiset tiedot ja taidot, elämäntilanne ym. opiskeluun vaikuttavat asiat. Samalla katsotaan myös sitä, mitä kursseja voidaan korvata aikaisemmilla opinnoilla.

Opiskelu voi olla kokonaan itsenäistä, tai siihen voi liittyä lähiopetusta, mikäli ryhmäkoko on tarpeeksi suuri. Lähiopetusta annetaan 1-3 iltana viikossa klo 17–20 välisenä aikana.

Osallistuminen tunneille on vapaaehtoista. Osa opinnoista suoritetaan kotona verkko-opintoina  opettajan antamien ohjeiden mukaan. Osaamisesi osoitat opintotehtävillä ja tenteissä.
 
Perusopetuksen koko oppimäärä on 44 kurssia ja vaatii 1-2 vuoden opiskelun.
 
Opinnot voi aloittaa kesken lukukaudenkin. Syyslukukausi alkaa elokuussa.

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku. Nettihakulomake on sivun oikeassa reunassa.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Päivi Peltoniemi p. 050 4095 755, paivi.peltoniemi@rko.fi.