- Raudaskylän Kristillinen Opisto
RUOKALISTA 18.1 – 22.1.2021
 
MA.
Lounas:
Igorin kana L,G  
Keitettyä riisiä M,G
Kasviksia  
Kahvi, Tee
_______________________________________________________________________________________  
 
TI.
Lounas:
Jauhelihatortillat M  
Kahvi, Tee
_______________________________________________________________________________________
 
KE.
Lounas:
Lohipasta L
Kaalilaatikko M,G  
Kasviksia  
Kahvi, Tee
______________________________________________________________________________________    
 
TO.
Lounas:
Liha-perunalaatikko M,G  
Kasviksia  
Kahvi, Tee  
_______________________________________________________________________________________
 
PE.
LOUNAS:
Gulassikeitto M,G 
Kasviskeitto M,G  
Kahvi, Tee, Marjarahka L,G
______________________________________________________________________________________
 
L=Laktoositon, M=Maidoton, G=Gluteeniton
Käyttämämme broilerin- ja naudan jauhelihan alkuperämaa on Suomi