Etusivu > Ajankohtaista > Raudaskylän lukioon!

Raudaskylän lukioon!

Raudaskylän lukiossa voit rakentaa itsellesi oman opintopolun. Voit valita kiinnostuksesi mukaan noin 130 kurssista. Opintoja on mahdollista suorittaa myös etänä. Tarjoamme pakollisten kurssien oppikirjat maksutta käyttöösi. Lisäksi kampusalueella asuminen ja kolme ateriaa päivässä ovat maksuttomat. Meillä on kiva kampus ja mukavaa väkeä talo täynnä!

Raudaskylän lukio on osa Raudaskylän Kristillistä Opistoa. Opiston historia vie herännäisyyteen - siitä sana "kristillinen" opiston nimessä. Meille se tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että hyväksymme erilaisuuden ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Opetuksemme perustuu kestävän kehityksen arvoihin. Kokonaisvaltainen globaalisivistys sisältyy lukion opetussuunnitelmaan ja koko oppilaitoksen arvopohjaan. Opetus kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön ja maailmankansalaisuuden taitojen kartuttamiseen.Teemapäivien, tapahtumien ja projektiviikkojen avulla tutustut sosiaaliseen, kulttuuriseen, ekologiseen ja taloudelliseen kestävään kehitykseen ja globaaliin maailmaan.

Raudaskylän lukioon on jatkuva haku suoraan oppilaitokseen.

Lue lisää lukio-opinnoistamme

Kysy lisää:

apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi, p. 050 4400 048, sari.ahola-korpi@rko.fi