Kuvankäsittelyä valokuvaajille, rohkeasti rawia! 5.-6.5.2017

Työpajassa keskitytään raw-muotoisten valokuvien kehittämiseen Adoben raw-editorissa ja Adobe Photoshop -ohjelmassa.

Raw-editorissa opetellaan säätämään eri valoisuusalueita koko kuva-alalla. Photoshopissa tutustutaan keskeisimpiin tapoihin tehdä kuvaan osa-aluesäätöjä esim. kohdistamaan terävöitys juuri sinne, mihin se halutaankin.

Modernit kamerat ja kuvankäsittelyohjelmistot tarjoavat harrastelijavalokuvaajillekin aivan uudet mahdollisuudet kuvata. Vastavaloon kuvatun hahmon ei enää tarvitse olla musta silhuetti ja sävyt saa kuntoon koko kuva-alalla. Samoissa olosuhteissa otetuista kuvista ei tarvitse säätää kuin yksi ja säätötiedot voi sen jälkeen helposti kopioida kaikkiin muihinkin saman sarjan kuviin.

Raw-editorin osalta kurssin sisältö on suoraan sovellettavissa myös Adobe Lightroom ja Photoshop Elements -ohjelmilla. Photoshopissa tehtävät asiat voidaan tehdä myös Photoshop Elementsillä versiosta 11 alkaen.

Aikataulu

Perjantai klo 17.30 - 21.15
Lauantain klo 10 - 15
 

Kouluttaja

ammattivalokuvaaja ja kouluttaja, Suomen Kameraseurojen liiton koulutusvastaava Pekka Salminen Hyvinkäältä.

 

Hinta

90 €/henkilö sis. koulutuksen ja koulutusmateriaalit
Osallistujamäärä min 10, max 23.
Perjantain kahvit ja lauantain lounas 12,30€, johon on etukäteen ilmoittautuminen 1.5. mennessä joko kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai suoraan infoomme: info@rko.fi tai p. 08 4276 200

 
Työpajaan osallistuvat saavat käyttöönsä oman koneen ja työpajassa käytettävät ohjelmat. Harjoitusmateriaali tulee opettajalta.
 

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 1.5.2017 mennessä nettihaku -linkin kautta.
 

Lisätiedot

koulutussuunnittelija Sami Vuolteenaho, sami.vuolteenaho@rko.fi, p. 044 7427 622