Hankkeet > Käynnissä olevat hankkeet > KELPO

KELPO - kehitysvammaisen polku työelämään 1.3.2016 - 31.3.2019

KELPO-hankkeen tavoitteena on edistää työkykyisten kehitysvammaisten pääsyä työsopimussuhteisesti työelämään. Työmarkkinoille pääsy on yksi merkittävimmistä aikuista ihmistä yhteiskuntaan integroivista sidoksista. Suurin osa kehitysvammaisista on kuitenkin tämän järjestelmän ulkopuolella.
 
KELPO-hankkeella kehitetään kehitysvammaisten työllistymistä edistäviä palveluprosesseja kuntayhtymien, te-toimiston, järjestötoimijoiden ja yritysten kanssa. Hankkeen keskeisiin toimiin kuuluu myös työelämään valmentavan linjan suunnittelu ja käynnistäminen syksyllä 2016. Opinnot sisältävät lähijaksoja, joiden aikana työelämävalmiuksia ja itsenäisen elämän valmiuksia voidaan kerrata. Tärkeässä osassa ovat työelämäjaksot, joiden aikana etsitään opiskelijalle parhaiten soveltuvat työtehtävät ja työpaikat. Työelämään johtavan polun räätälöinnissä huomioidaan opiskelijan omat toiveet ja motivaatiot sekä terveydelliset seikat.
 
Raudaskylän kristillinen opisto on sertifioitu kestävän kehityksen opisto. Kelpo-hanke vastaa opiston sosiaalisen kestävän kehityksen arvoihin parantamalla yhdenvertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumista yhteiskunnassamme.
 
Lisätietoja hankkeesta
 
Tarja Myllylahti
projektipäällikkö
tarja.myllylahti@rko.fi
p. 044 742 7621
 
Raimo Tikkanen
projektityöntekijä
raimo.tikkanen@rko.fi
p. 044 7777 295

Tilaa Kelpo-hankkeen uutiskirje

Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi alla olevalle lomakkeelle liittyäksesi postituslistalle.

 


 
TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna